Rød pesto er fantastisk til mange ting fx som tilbehør til et godt brød eller til at give din pasta-ret et ekstra pift. Når du har prøvet denne opskrift vil du vide: hjemmelavet er bedre!
Ca. 5 dl
160 g soltørrede tomater
2 fed hvidløg
10 g friske
basilikumblade
40 g
pinjekerner
4-6 tsk. revet
parmesanost
0,75 dl
olivenolie
Salt og peber
Muskovadosukker
Æbleeddike
Rist pinjekernerne af på en varm pande, til de er gyldne. Kom så soltørrede
tomater, basilikum, parmesanost, pinjekerner, hvidløg, og olivenolie i foodprocessoren og
blend til en ensartet masse. Smag til med salt, peber, muskovadosukker og
æbleeddike. Tilsæt ekstra olivenolie til du opnår den rigtige konsistens - nogle vil have en våd, andre en tør pesto. Kom pestoen på
glas og hæld et lag olivenolie på, så det dækker hele overfladen, så kan
pestoen holde 4 uger i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar