onsdag den 18. december 2013

Ragu bolognese

Ragu bolognese er pasta bolognese som det burde laves hver gang, hvis man har lidt italiener i sig! Den lange tilberedning kan smages og er absolut besværet værd!



4 personer

500 g oksekød
6 stænger bladselleri
3 gulerødder
1 løg
4 fed hvidløg
2 dåser af 140 g tomatpure
2,5 dl rødvin
2,5 dl mælk
1 tsk. sukker
Salt, peber og basilikum

Hak grøntsager og hvidløg i grove stykker, kom det i foodprocessoren og blend det hele til en mos. Svits grøntsagsmosen i olie i en stor gryde.  Kom herefter tomatpureen ved og svits den af. Tilsæt det hakkede oksekød og svits det hele sammen, så blandingen ser mørk ud. Tilsæt vin og mælk og lad det hele simre for svag varme i 3 timer. Smag til med salt, peber, sukker og basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar