Denne spanskinspireret pasta med chorizo er super let af lave - perfekt hverdagsmad, når det skal gå lidt hurtigt, men samtidig smage lækkert!
4 personer
400 g svampe fx champignon, kantareller eller portobellosvampe
½-1 chorizo
10 cherrytomater
4 fed hvidløg
2 dl. hvidvin
2 dl. fløde
Bredbladet persille
2 tsk. røget paprika
Salt og peber
Skær svampe og chorizo i skiver og steg det på en rygende
varm sauterpande. Hak cherrytomater og hvidløg fint og tilsæt det i
sauterpanden, og steg indtil tomaterne er bløde. Tilsæt herefter hvidvinen, og lad den koge lidt væk. Kom så fløde og persille i, og smag til med røget paprika, salt og peber.
Serveres med frisk pasta og friskrevet parmesanost.
Serveres med frisk pasta og friskrevet parmesanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar