Pizzasnegle er lækre at have med i madpakken. Lav en stor portion og fyld fryseren op!
20 stk.
Dej:
50 g gær
3 dl lunken vand
100 g groft mel
400 g hvedemel
400 g hvedemel
2 spsk. olie
1 tsk. salt
Fyld:
100 g skinkestrimler
50 g finthakket løg
100 g revet ost
70 g tomatpure
Salt, peber og oregano
Smuldr gæren ned i en stor skål, kom det lunkne vand ved og rør gæren ud. Tilsæt herefter olie, salt, groft mel og hvedemel og rør dejen godt sammen. Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den igennem. Rul herefter dejen ud til en firkant ca. 35x40 cm.
Ingredienserne til fyldet røres sammen i en skål, hvorefter den smørres ud på dej-pladen. Rul nu dej-pladen sammen til en roulade, og skær den ud i
skiver af ca. 1,5 cm tykkelse. Læg til sidst pizzasneglene op på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem
hæve i 20 min.
Bages i ovnen ved 200° i 20 minutter.
Bages i ovnen ved 200° i 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar