Pesto-lasagne er en lasagne med et ekstra pift! Grøn pesto er jo altid lækker, og giver lasagnen i denne ret en ny kant.
4 personer
Tomatsauce:
500 g hk. oksekød
1 bk. cherrytomater
1 dåse hk. tomater
1 løg
5 fed hvidløg
1 tsk. oregano
1 glas hvidvin
Salt, peber og sukker
1 glas grøn pesto
Bechamelsauce:
30 g smør
3,5 spsk. hvedemel
6 dl. mælk
Salt, peber og muskatnød
Revet ost
Lasagneplader
Hak løg og hvidløg fint og svits det i en stor gryde til de
er gyldne. Hak cherrytomaterne fint og kom dem ved sammen med
oregano. Tilsæt det hakkede oksekød og steg til det er brunt. Nu tilsættes de hk. tomater samt hvidvin, og saucen simre for
svag varme i 30 minutter. Smag til med salt, peber og sukker.
I en anden gryde smeltes smørret, hvorefter melet og til
sidst mælken tilsættes. Rør godt rundt til saucen bliver tyk. Tilsæt nu lidt
revet ost og smag til med salt, peber og muskatnød.
Saml lasagnen med et lag tomatsauce, bechamelsauce og pesto
mellem hvert lag lasagneplader. Bages i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar