fredag den 20. december 2013

Pesto lasagne

Pesto-lasagne er en lasagne med et ekstra pift! Grøn pesto er jo altid lækker, og giver  lasagnen i denne ret en ny kant. 

4 personer 

Tomatsauce:
500 g hk. oksekød
1 bk. cherrytomater
1 dåse hk. tomater
1 løg
5 fed hvidløg
1 tsk. oregano
1 glas hvidvin
Salt, peber og sukker
1 glas grøn pesto

Bechamelsauce:
30 g smør
3,5 spsk. hvedemel
6 dl. mælk
Salt, peber og muskatnød
Revet ost

Lasagneplader

Hak løg og hvidløg fint og svits det i en stor gryde til de er gyldne. Hak cherrytomaterne fint og kom dem ved sammen med oregano. Tilsæt det hakkede oksekød og steg til det er brunt. Nu tilsættes de hk. tomater samt hvidvin, og saucen simre for svag varme i 30 minutter. Smag til med salt, peber og sukker.
I en anden gryde smeltes smørret, hvorefter melet og til sidst mælken tilsættes. Rør godt rundt til saucen bliver tyk. Tilsæt nu lidt revet ost og smag til med salt, peber og muskatnød.
Saml lasagnen med et lag tomatsauce, bechamelsauce og pesto mellem hvert lag lasagneplader. Bages i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar