Kyllinge-spinat lasagne er lasagne på en helt ny måde! Rette kombinerer Italien med Østen på en spændende måde - du vil elske det!
6 personer
Tomatsauce:
3-4 kyllingefilet
1 løg
3 fed hvidløg
250 g champignon
250 g spinat
2 dåser hk. tomat
Chili og karry efter
smag
Bechamelsauce:
30 g smør
3,5 spsk. hvedemel
6 dl. mælk
salt, peber og muskatnød
Revet ost
Lasagneplader
Skær kyllingen i tern og svits dem med karry og chili i en sauterpande. Hak løg og hvidløg fint og svits det til løgene er blanke. Skær champignonene i skiver og tilsæt dem til sauterpandens indhold. Tilsæt herefter dåsetomater samt spinat og smag til med
salt, peber, karry og chili.
I en anden gryde smeltes smørret, hvorefter melet tilsættes
og røres ud. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser til bechamelsaucen, og kog saucen op til
den bliver tyk. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Byg lasagnen i et ildfastfad med lag af tomatsauce,
bechamelsauce og lasagneplader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar