fredag den 20. december 2013

Kyllinge-spinat lasagne

Kyllinge-spinat lasagne er lasagne på en helt ny måde! Rette kombinerer Italien med Østen på en spændende måde - du vil elske det! 



6 personer

Tomatsauce:
3-4 kyllingefilet
1 løg
3 fed hvidløg
250 g champignon
250 g spinat
2 dåser hk. tomat
Chili  og karry efter smag

Bechamelsauce:
30 g smør
3,5 spsk. hvedemel
6 dl. mælk
salt, peber og muskatnød
Revet ost

Lasagneplader

Skær kyllingen i tern og svits dem med karry og chili i en sauterpande. Hak løg og hvidløg fint og svits det til løgene er blanke. Skær champignonene i skiver og tilsæt dem til sauterpandens indholdTilsæt herefter dåsetomater samt spinat og smag til med salt, peber, karry og chili.
I en anden gryde smeltes smørret, hvorefter melet tilsættes og røres ud. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser til bechamelsaucen, og kog saucen op til den bliver tyk. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Byg lasagnen i et ildfastfad med lag af tomatsauce, bechamelsauce og lasagneplader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar