Dette er en pastaret for guderne med alt det bedste fra havet - hummerhaler, rejer og kammuslinger - velbekomme!
4 personer
200 g rejer
200 g kammuslinger
200 g hummerhaler
2 porre
2 rødløg
Lidt persille
1 bundt asparges
2 tsk. gurkemeje
3 tsk. karry
1 dl. hvidvin
½ fiskebouillonterning
2,5 dl. piskefløde
2,5 dl. madlavningsfløde
Salt og peber
Skær løgene i små tern, porrene i halve ringe og aspargesene i
mundrette bidder. Svits herefter karryen og gurkemejen i olien, tilsæt løg og
porre og steg det hele, til løg og porre er bløde. Herefter tilsættes aspargesene, som steges let. Kom nu hvidvinen på, og lad den koge lidt ind, hvorefter bouillonen og fløden tilsættes. Lad saucen koge ind til den tykner. Tilsæt evt. lidt jævner for den
rigtige konsistens. Til sidst kommes hummerhaler, rejer og kammuslinger ved, lad det hele simre let og smag til med salt,
peber og persille.
Serveres med frisk pasta.
Tip: smid ikke skallerne fra tigerrejerne og hummerhalerne ud, men kog dem til en fond sammen med en god sjat hvidvin og lidt vand i en lille gryde over svagt blus. Kom fonden i retten i stedet for fiskebouillonen - det giver endnu mere skaldyrssmag!
Tip: smid ikke skallerne fra tigerrejerne og hummerhalerne ud, men kog dem til en fond sammen med en god sjat hvidvin og lidt vand i en lille gryde over svagt blus. Kom fonden i retten i stedet for fiskebouillonen - det giver endnu mere skaldyrssmag!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar