Denne pastaret er en alle kan lide såvel store som små - prøv den, du vil ikke blive skuffet!
6 personer
6 personer
1 L tomatsuppe fx Karolines
4 kyllingebryster
1 pk. bacon
2 løg
3 fed hvidløg
3 fed hvidløg
4 gulerødder
1 squash
1 stor dåse tomatpure
1,5 dl cremefraise
2 spsk. paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
1 tsk. timian
Sat og peber
1 pose revet ost
500 g pasta
Skær kyllingebrysterne i små tern, hak løgene, skræl
gulerødder og squash og riv dem groft på et rivejern. Varm olie op i en stor
gryde og steg kyllingen i et par minutter til den er brunet på begge sider –
tag kyllingestykkerne op og læg dem til side. Tilsæt herefter de hakket løg og
bacon og lad det stege til løgene er bløde. Tilsæt så tomatpureen og lad den
stege et kort øjeblik. Kom nu de revne gulerødder og squash i og lad blandingen
stege, til grøntsagerne bliver bløde. Tilsæt til sidst tomatsuppen og krydderierne
– bring saucen i kog. Sluk for blusset og vend creme fraisen i saucen.
Fordel saucen i et stort, ildfast fad lagvis med pastaen –
drys med revet ost på toppen. Bages i
ovnen ved 200° i 20-45 minutter alt efter
om der bruges frisk eller tør pasta.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar