Denne pastaret er rygende stærk, så er du til stærk mad er det bare med at komme i gang!
4 personer
200-250 g penne
1 bk. cherrytomater
1 dåse hk. tomat
1 skvæt fløde
1 skvæt fløde
6 fed hvidløg
1 tsk. knust, tørret chili
1 tsk. sukker
Salt og peber
En håndfuld hakket, bredbladet persille
Saft fra ½ citron
Hak hvidløgene fint og kom dem i sauterpanden sammen
med den knuste chili og oliven olie – lad det stege et kort øjeblik. Hak cherrytomaterne i
kvarte, tilsæt dem og lad blandingen stege i et par minutter, til tomaterne er bløde. Tilsæt så dåse-tomater, fløde, sukker, salt og peber. Lad saucen koge ½ time over svagt blus og smag til med salt, peber og
sukker.
Kog penne i rigeligt letsaltet vand til de er al dente.
Tilsæt lidt af kogevandet til saucen sammen med den hakkede persille
og citronsaften.
Vend den afdryppede pasta i saucen og server.
Vend den afdryppede pasta i saucen og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar