tirsdag den 24. december 2013

Omelet

Omelet er nemt at lave og perfekt til en lidt hurtig aftensmad eller en lækker morgenmad, jeg elsker denne version med gedeost. 

1 person

2 æg
3-4 tynde skiver gedeost/mozarella
1 spsk. pinjekerner
1 håndfyld frisk spinat, hakket
1 håndfuld frisk basilikum, hakket
Salt og peber

Rist pinjekernerne af på en varm, tør pande, til de får farve. 
Pisk æg, salt og peber sammen i en skål og vend spinat, basilikum og pinjekerner deri. Hvis der benyttes mozarella, skal den nu hakkes i mindre tern og vendes i æggemassen. 
Varm panden op med olie til den er rygende varm, og kom  så æggemassen på. Efter ca. ½ minut kommes skiverne af gedeost ovenpå æggemassen, og omeletten steges færdig. Vend til sidst omeletten ud på tallerknen samtidig med, at den ene halvdel foldes ind over den anden. Serveres straks! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar