tirsdag den 24. december 2013

Butterdejsindbagt spinat

Denne forret er super lækker sammen med en lille grøn salat - prøv den! 

4 personer

400 g spinat
1 rødløg, hakket fint
5 forårsløg, hakket i små cirkler 
2 fed hvidløg, hakket fint 
½ tsk. salt
1 knsp. citronpeber
1 pose frisk basilikum
50 g pinjekerner
100 g feta
1 tsk. citronsaft
2 plader butterdej
1 æg

Svits løg, forårsløg, hvidløg, spinat, salt, citronpeber og basilikum i en pande til det falder sammen og bliver blankt.
Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, og bland dem med spinatblandingen og fetaen. Hæld citronsaften ved, og bland det hele godt sammen. 
Rul butterdejen ud og skær den i firekantede stykker, 2 per person. Fordel spinatblandingen på halvdelen af butterdejsstykkerne, og læg de resterende butterdejsstykker ovenpå og tryk butterdejsæsken sammen i kanterne med en gaffel. Pensel med et sammenpisket æg. 
Bages i ovnen ved 180° i 15 minutter til de er gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar