Kartoffelroulade er virkelig lækkert som tilbehør til en god steg/bøf og en god sauce. Den er nem at lave, og en stor fordel er, at rouladen kan laves dagen i forvejen og så skæres ud lige inden den skal varmes, hvilket gør den optimal at servere, når man får gæster på besøg.
6 personer
1000 g bagekartofler
4 æggeblommer
200 g revet ost
Salt og peber
500 g frossen helbladet spinat
2 bk. flødeost
1 rød peber, skåret i små tern
Skræl kartoflerne, riv dem groft og bland med æggeblomme,
revet ost, salt og peber. Smør massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir
og bag den i ovnen ved 200° i 20-25 minutter, til
overfladen er lysebrun.
Tø spinaten op i en pande ved svag varme, lad det
køle af og bland herefter spinaten med flødeost og rød pebertern. Smør nu spinatmassen
ud på kartoffelbunden og rul rouladen stramt sammen vha. bagepapiret. Læg
rouladen i køleskabet til den skal bruges.
Før servering skæres rouladen ud i 12 skiver af 2
cm tykkelse, der lægges fladt på en bageplade beklædt med bagepapir og lunes i
ovnen ved 150° i 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar