mandag den 30. december 2013

Hindbærsnitter

Hindbærsnitter er lidt omstændige at lave, men resultatet betaler sig - de er ikke en dansk klassiker for ingenting! 



14 stk.

150 g hvedemel
100 g margarine
50 g sukker
1 æggeblomme
Hindbærmarmelade, glasur og krymmel til pynt 

Smelt smørret i en lille gryde og kom det så op i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser. Bland det hele sammen med en håndmixer og ælt så dejen godt igennem. Til sidst rulles dejen ud til  4 lange plader af samme længde og bredde, som lægges på en bageplade 2 og 2 og prikkes med en gaffel. Bages så i ovnen ved 200°i 15-20 minutter til de er let gyldne. 
Når pladerne er bagte lægges syltetøj imellem to plader, der pyntes med glasur og krymmel. Skær pladen i snitter af passende størrelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar