Denne opskrift på hindbærsnitter er fra Den Gamle By, og er mere rustikke end de klassiske hindbærsnitter, vi kender i dag. Det gør dem dog bestemt ikke ringere!
24 stk.
375 g smør
500 g mel
250 g flormelis
1 æg
3 tsk. vaniljesukker
Hindbærmarmelade til fyld
Flormelis med rød frugtfarve til glasur
Skær smørret i mindre stykker og smulder det i melet i en stor skål.
Tilsæt så flormelis, vaniljesukker, hakket mandler og saml dejen med ægget. Stil dejen
tildækket i køleskabet i 1 time.
Rul dejen ud til 2 plader i samme størrelse på ca. ½ cm
tykkelse og prik dem med en gaffel. Bag pladerne i ovnen ved 180° i 20 minutter til de er lysebrune.
Fordel tilsidst hindbærmarmeladen
på den ene halvdel og læg den anden halvdel over. Pynt med den lyserøde glasur,
mens hindbærsnitterne stadig er lune. Skær stængerne ud i passende ”snitter”.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar