fredag den 27. december 2013

Fyldte portobellosvampe

Portobellosvampe har en intens svampesmag og er virkelig pengene værd! Disse fyldte portobello-svampe er perfekt som tilbehør til en god bøf/steg med ovnstegte kartofler og en god sauce. 


4 personer

4 portobellosvampe, befriet for stokken
1/2 pk. bacon
1 bk. cherrytomater
8 brune champignon
4 fed hvidløg
Tomatpure
Paprika
Krydderurter fx basilikum, timian, rosmarin 
Ost fx feta, gedeost eller mozzarella 

Skyl alle grøntsagerne og hak cherrytomater, champignon og hvidløg meget fint. Klip baconet fint med en saks og svits det let på en varm pande. Tilsæt så de brune champiognon og hvidløg samt lidt senere cherrytomaterne. Herefter tilsættes tomatpure, så det hele bliver til en tyk masse - smag til med paprika og krydderurter. 
Fordel fyldet i de 4 portobellosvampe og top hver svamp med lidt ost. Bages i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar