Portobellosvampe har en intens svampesmag og er virkelig pengene værd! Disse fyldte portobello-svampe er perfekt som tilbehør til en god bøf/steg med ovnstegte kartofler og en god sauce.
4 personer
4 portobellosvampe, befriet for stokken
1/2 pk. bacon
1 bk. cherrytomater
8 brune champignon
4 fed hvidløg
Tomatpure
Paprika
Krydderurter fx basilikum, timian, rosmarin
Krydderurter fx basilikum, timian, rosmarin
Ost fx feta, gedeost eller mozzarella
Skyl alle grøntsagerne og hak cherrytomater, champignon og
hvidløg meget fint. Klip baconet fint med en saks og svits det let på en varm pande. Tilsæt så de brune champiognon og hvidløg samt lidt senere cherrytomaterne. Herefter tilsættes tomatpure, så det hele bliver til en tyk masse - smag til
med paprika og krydderurter.
Fordel fyldet i de 4 portobellosvampe og top hver svamp med
lidt ost. Bages i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar