lørdag den 21. december 2013

Kinesiske forårsruller

Forårsruller er lidt omstændige at lave, men det er besværet værd at lave sine egne! Lækkert!


30 stk.

200 g hk. svine- og kalvekød
1/2 hvidkål
3 løg
4 gulerødder
500 g champignon
3 fed hvidløg
2 spsk. frisk ingefær
1 spsk. soja
1 spsk. riseddike
1 spsk. østerssauce
1 tsk. chilipasta
½ kyllingebouillonterning
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
3  + 1 spsk. vand
1 pk.  forårsrulledej, 19x19
Rapsolie til stegning

Hak alle grøntsagerne i fine strimler, fraset gulerødderne, som rives på et rivejern. Pres hvidløg og ingefær. Bland kød og grøntsager sammen i en stor skål og vend derefter soja, riseddike, østerssauce, kyllingebouillon og chilipasta i. Bland til sidst kartoffelmel og 3 spsk. vand til en jævning og tilsæt det til fyldet.
Forårsrullerne laves således: læg en smule af fyldet i hjørnet af forårsrulledejen og luk den ved at smøre den sidste kant med en jævning af hvedemel + 1 spsk. vand.
Steg forårsrullerne i rapsolie eller bag dem i ovnen ved varmluft 200° i 20 minutter. Bager du forårsrullerne i ovnen, skal overfladen pensles med olie - husk at vende forårsrullerne hver 10. minut, så overfladen bliver sprød! 
Serveres med sojasauce og chilisauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar