lørdag den 21. december 2013

Chili con carne

Chili con carne er super lækkert og nemt at lave! Jeg elsker at spise det med ris, creme fraise og evt. lidt tortilla-chips. 


4 personer

500 g hk. oksekød
1 løg
3 fed hvidløg
1-2 dåse hk. tomat
1-2 dåse kidneybeans eller andre bønner
1 tsk. salt
½ tsk. peber
4 tsk. spidskommen
2 tsk. oregano
½ tsk. stødt chili
2 laurbærblade
Ris
Creme fraise

Hak løg og hvidløg fint, og svits det af i en stor gryde, til løgene er blanke. Tilsæt så kødet og lad det svitse, til det er brunt. Tilsæt herefter de hk. tomater, krydderier og kidneybeans og lad retten simre over svag varme i 10 minutter. 
Serveres med ris og creme fraise.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar