Denne ret er vi helt vilde med i min familie! Den er nem at lave og smager fantastisk på en kold efterårsdag.
4 personer
800 g svinemørbrad, skåret 4x2 cm tykke
1 pk. bacon i tern
4 løg, skåret i kvarte
500 g champignon
1 pakke cocktailspølser af god kvalitet
1 pakke cocktailspølser af god kvalitet
1 stor dåse tomatpure
½ L fløde
4 spsk. paprika
Rosmarin
Rosmarin
Salt og peber
Kom løgene ned i en varm sauterpande og svits det af, til de er let bløde. Kom herefter løgene op i stegesoen. Tilsæt så baconen til sauterpanden og steg det, til det er let sprødt. Kom så baconen op i stegesoen. Herefter brunes kødet i sauterpanden, så det bliver branket på alle 4 sider. Kom derefter kødet op i stegesoen. Når kødet er stegt tilsættes tomatpuréen, som kortvarigt brunes af. Tilsæt herefter fløden sammen med paprika, rosmarin, salt og peber. Sæt stegesoen i ovnen og bag retten ved 150° i ca. 3 timer.
30 minutter inden servering kommes de kvarte champignon samt cocktailspølser ned i stegesoen. Rør det hele rundt, så pølser og champignon bliver dækket af væske. Inden servering jævnes saucen, hvis den er for tynd.
30 minutter inden servering kommes de kvarte champignon samt cocktailspølser ned i stegesoen. Rør det hele rundt, så pølser og champignon bliver dækket af væske. Inden servering jævnes saucen, hvis den er for tynd.
Serveres med kartoffelmos eller ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar