søndag den 15. september 2019

Kartoffelpizza med gedeost

Denne pizza bianca (hvid pizza) er en af mine favoritter - er du ikke til gedeost, kan den selvfølgelig undlades. 


4 personer 

1 portion pizzadej 
1 bk. Flødeost fx hvidløg eller pikant
Kartofler, skåret i 1 mm tynde skiver på mandolinjern 
200 g revet mozzarellaost
1 rulle gedeost 
Rosmarin, frisk 
Flagesalt
Frisk peber 
Olivenolie 

Tænd ovnen på 200°.
Rul pizzadejen ud til en stor firkant, der fylder en bradepande. Smør pizzabunden med flødeosten og fordel mozzarellaosten ud over. Arranger dernæst de tynde kartoffelskiver på pizzabunden og top med gedeosten og frisk rosmarin. 
Bag pizzaen i ovnen i ca.10-15 minutter i ovnen til gedeosten begynder at boble og bliver let gylden. Anret den varme pizza med flagesalt, friskkværnet peber samt lidt olivenolie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar