Denne pizza bianca (hvid pizza) er en af mine favoritter - er du ikke til gedeost, kan den selvfølgelig undlades.
4 personer
1 portion pizzadej
1 bk. Flødeost fx hvidløg eller pikant
Kartofler, skåret i 1 mm tynde skiver på mandolinjern
200 g revet mozzarellaost
1 rulle gedeost
Rosmarin, frisk
Flagesalt
Frisk peber
Olivenolie
Tænd ovnen på 200°.
Rul pizzadejen ud til en stor firkant, der fylder en bradepande. Smør pizzabunden med flødeosten og fordel mozzarellaosten ud over. Arranger dernæst de tynde kartoffelskiver på pizzabunden og top med gedeosten og frisk rosmarin.
Bag pizzaen i ovnen i ca.10-15 minutter i ovnen til gedeosten begynder at boble og bliver let gylden. Anret den varme pizza med flagesalt, friskkværnet peber samt lidt olivenolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar