Denne ret er en italiensk inspireret udgave af "koteletter i fad", og smager himmelsk! Gorgonzolaen giver retten den cremede konsistens, men smager ikke for meget igennem, så alle kan være med.
4 personer
1 svinemørbrad
1 pk. god bacon
4 porre
4 dl fløde
150 g gorgonzola
Sennep
Persille
Salt og peber
Skær mørbraden i skiver på en fingersbredde tykkelse og skyld
porrerne og skær dem i halve ringe. Varm en pande op og steg baconen herpå, til
den er let gylden. Kom herefter baconen op i et stort lidfast fad. Kom så
porrerne på panden, og svits dem i olie til de bliver gyldne. Kom porrerne op i
fadet til baconen. Herefter steges mørbradsbøfferne i olie 2 minutter på hver
side, så de er gyldne – husk at krydre hver side med salt og peber. Pensel de
stegte mørbradsbøffer med sennep på hver side inden de lægges op i det ildfaste
fad.
Kom fløde og gorgonzola op i en lille gryde, og kog det op
for svag varme, mens der krydres med salt, peber og persille. Når saucen koger
op tages den af varmen, og hældes op i det ildfaste fad. Bages i ovnen i 20-25
minutter ved 200°.
Serveres med frisk pasta og et godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar