Lagkagebunde:
200 g margarine
4 dl sukker
4 æg
2 dl mælk
6-8 dl hvedemel
10 tsk. kakao
4 tsk. bagepulver
Creme:
250 g smør
250 g flormelis
2 æggeblommer
Vaniljestang
Glasur og krymmel til pynt
Smelt margarinen i en lille gryde og kom det op i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser. Pisk dejen godt sammen med en håndmixer til den er glat. Smør så 2 ca.
30 cm lange forme og fordel dejen deri. Bages i ovnen ved 150° ca. 30 minutter, til dejen slipper en kødnål.
Pisk smørret til det er let og luftigt. Tilsæt æggeblommerne
en af gangen og pisk godt. Tilsæt flormelis og pisk længe. Smag til med
vanilje.
Lagkagen laves ved at komme et lag smørcreme imellem de to
bunde og derefter pynte kagen med glasur og krymmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar