Chokoladefondant er virkelig nemt at lave, men er samtidig også en super lækker dessert, der har en intens chokoladesmag.
8 stk.
200 g mørk chokolade
200 g smør
100 g sukker
80 g mel
200 g æggeblomme
100 g æggehvider
Hak chokoladen groft, og kom den ned i en stålskål sammen med smør og sukker og smelt det hele over et vandbad. Si så melet ned i chokoladeblandingen, og vend det hele rundt. Til sidst tilsættes æggeblommer og så æggehvider mens dejen vendes rundt.
Smør 8 muffin-forme og fordel dejen heri. Formene opbevares
tildækket i køleskabet indtil de skal bages.
Bages i ovnen ved 200° i 10 minutter, afkøles let og befries så fra formene. Serveres straks fx med vaniljeis eller jordbæris.
Bages i ovnen ved 200° i 10 minutter, afkøles let og befries så fra formene. Serveres straks fx med vaniljeis eller jordbæris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar