Rogan josh er næsten så indisk, som det kan blive! Denne ret er super krydret og stærk - så er du til stærk, krydret mad, er det bare med at komme i gang!
8 personer
3 laurbærblade
2 tsk. nelliker
3 sorte kardemommekapsler
1 tsk. grønne kardemommekapsler
1 stk. kanel
1 tsk. fennikelfrø
4 små, tørrede røde chili
1 kg rødløg
½ tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
3 tsk. korianderpulver
2 tsk. ingefærpasta
2 tsk. hvidløgspasta
1 dåse hk. tomat
1 kg lam i tern
Koriander
Tyrkisk yoghurt
Rist laurbærblade, nelliker, kardemommekapsler, kanel,
fennikelfrø og de hele chili i olie på en rygende varm pande.
Hak løgene i tern og tilsæt dem til krydderierne sammen med
salt, så løgene karamelliserer hurtigere. Tilsæt hvidløg, ingefær, de
resterende krydderier og hk. tomater.
Brank kødet på alle sider i en pande, kom det op i
stegesoen og hæld tomatblandingen over. Bag retten i stegesoen i ovnen ved 150° i 3 timer.
Serveres med ris, koriander og tyrkisk youghurt.
Serveres med ris, koriander og tyrkisk youghurt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar