2 dåser
kikærter
½ dl frisk,
hakket persille
½ dl frisk,
hakket koriander
2 fed, hakket
hvidløg
2,5 cm frisk,
hakket ingefær
¼ dl tahin
2-3 spsk. olivenolie
Saften fra 1
citron
Chili efter
smag
1 tsk.
gurkemeje
½ tsk. stødt
spidskommen
½ tsk. stødt
koriander
¼ tsk. stødt
cayenne peber
1 tsk. salt
Frisk, kværnet
peber
Put kikærter,
hvidløg og olivenolie i foodprocessoren og blend massen godt, indtil den er
helt jævn. Tilsæt frisk persille, frisk koriander, ingefær, chili, citronsaft,
tahin og de tørre krydderier – blend godt. Hvis hummussen er for tør tilsættes
ekstra vand og evt. tahin, indtil den har en passende konsistens – dvs. kan
smørres på brød eller bruges som dip.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar