Fasan er måske ikke sådan lige at få fat i - men får du fingrene i en, er denne ret absolut værd at prøve!
4 personer
2 fasaner
1 stort bundt persille
1 pk. bacon
2½ L rødvin
2½ L piskefløde
Salt og peber
Ribsgele
Skyl fasanerne grundigt og sørg for, at de er fri for hagl (!!) Krydder herefter fasanerne med salt og peber og
fylde dem så med persille. Enderne på fasanerne lukkes med kødnåle.
Svits baconen i en stor gryde og kom herefter fasanerne i, og svits dem på alle sider. Hæld så rødvin i, læg låg på og lad fasanerne simre i
1-2 timer (til de er møre). Når fasanerne er færdige tages de op, og pakkes ind i stanniol og et håndklæde, så de holdes varme. Bring herefter saucen i kog, kom fløden ved og smag til med ribsgele. Til sidst farves saucen med lidt kulør.
Serveres med kartofler.
Serveres med kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar