2 portioner
1 revet æble/pære
1 dl. grovvalsede havregryn
1 spsk. blandede knækkede kerner fx hvede, byg eller rug
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. chiafrø
0,5 spsk. hørfrø
1/4 tsk. kanel
Et nip kardemomme
Et nip salt
2 dl. mælk/juice
2 spsk. skyr
1 dl. grovvalsede havregryn
1 spsk. blandede knækkede kerner fx hvede, byg eller rug
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. chiafrø
0,5 spsk. hørfrø
1/4 tsk. kanel
Et nip kardemomme
Et nip salt
2 dl. mælk/juice
2 spsk. skyr
Bland gryn, kerner, frø, revet frugt, salt og krydderier i en lufttæt beholder. Tilsæt mælk/juice og rør det hele godt sammen. Stil beholderen i køleskabet natten over. Næste morgen tilsættes skyren og grøden røres godt igennem. Server med friske bær, nødder og kompot på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar