Denne asiatiske salat er fyldt med masser af smagsindtryk - perfekt til en sommerdag.
4 personer
200 g quinoa (ukogt)
2-3 gulerødder
1 mango
½ bundt forårsløg
½ pakke sukkerærter
1 håndfuld peanuts uden salt
1 chili
Frisk koriander
Dressing:
1 spsk. olivenolie
1 spsk. risvinseddike
½ tsk. honning
Lidt salt og peber
Kog quinoagrynene i en lille gryde, hæld vandet fra og lad quinoaen køle af.
Riv gulerødderne groft, skær mangoen i tern og hak chilien. Skær forårsløgene i tynde skiver og sukkerærterne i mundrette stykker. Skyld de friske koriander godt og hak dem fint.
Varm en pande op, rist peanutsene til de er gyldne og hak dem fint.
Lav dressingen ved at blande alle ingredienser i en lille skål.
Kom alle ingredienserne op i en stor skål, ved salaten rundt i dressingen og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar