onsdag den 8. januar 2014

Kokosis

Kokosis er specielt, men på en lækker måde! Isen er frisk og eksotisk - perfekt til en varm sommerdag! 


4 personer

2 spsk. Malibu
6 dl kokosmælk
1,5 dl piskefløde
3,5 dl flormelis
6 pasteuriserede æggeblommer

Kom kokosmælken i en lille gryde og varm den op ved middelvarme til  70 ° under omrøring. Tag så gryden af varmen og lad kokosmælken køle lidt af. Kom æggeblommer og flormelis i en stor skål og pisk det lyst og luftigt med en håndmixer. Tilsæt herefter langsomt kokosmælken til æggeblandingen mens det hele røres forsigtigt sammen med en grydeske. Når dette er gjort sigtes blandingen ned i en større gryde og varmes op for svag varme under konstant omrøring, til den bliver til en tyk creme, som hænger fast på bagsiden af en ske. OBS: cremen må ikke få for meget varme, så kan den skille! Stil cremen til afkøling i mindst 1 time.
Pisk fløden til luftigt skum, rør så Malibu i den kolde creme og vend herefter flødeskummen i. Kom blandingen på ismaskinen og indfrys.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar