Kokosis er specielt, men på en lækker måde! Isen er frisk og eksotisk - perfekt til en varm sommerdag!
4 personer
2 spsk. Malibu
6 dl kokosmælk
1,5 dl piskefløde
3,5 dl flormelis
6 pasteuriserede æggeblommer
Kom kokosmælken i en lille gryde og varm den op ved middelvarme
til 70 ° under
omrøring. Tag så gryden af varmen og lad kokosmælken køle lidt af. Kom
æggeblommer og flormelis i en stor skål og pisk det lyst og luftigt med en
håndmixer. Tilsæt herefter langsomt kokosmælken til æggeblandingen mens det
hele røres forsigtigt sammen med en grydeske. Når dette er gjort sigtes
blandingen ned i en større gryde og varmes op for svag varme under konstant
omrøring, til den bliver til en tyk creme, som hænger fast på bagsiden af en
ske. OBS: cremen må ikke få for meget varme, så kan den skille! Stil cremen til
afkøling i mindst 1 time.
Pisk
fløden til luftigt skum, rør så Malibu i den kolde creme og vend herefter
flødeskummen i. Kom blandingen på ismaskinen og indfrys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar