Denne suppe er cremet, spicy og lækker! I den kolde vintertid er tom kah gai perfekt til at varme sig på.
4 personer
2 dåser kokosmælk
3 dl. hønsefond
300 g kyllingebryst, skåret i tern
500 g brune champignon, skåret i kvarte
10 skiver galangarod, skåret i tynde skiver
2 stilke citrongræs, skåret i mindre stykker
6 kaffir lime-blade, hakket i strimler
2 chili, hakket i små skiver
4 spsk. fish sauce
Saften fra 1 lime
2 spsk. palmesukker
Hakket thai-basilikum og koriander
Kom citrongræs, galangarod og kaffir lime-blade i en stor
gryde sammen med kokosmælken og hønsefonden – lad det koge op, skru ned for
varmen og lad suppen simre i 10 minutter. Herefter tilsættes de brune
champignon og kyllinge-stykkerne. Lad suppen koge indtil kyllingen er kogt og
champignonene møre. Smag til med chili, fish sauce, palmesukker og lime.
Serveres med frisk, hakket thai-basilikum og koriander på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar