lørdag den 21. december 2013

Risengrød i mikroovn

Risengrød er super lækkert, men nogle gange orker man ikke, at det skal tage så lang tid at lave. Denne opskrift gør det hele meget nemmere, og smager oven i købet godt! 


2 personer

1,5 dl. grødris
5 dl mælk
3 dl. vand
0,5 tsk. salt
1 smørklat

Hæld vand, grødris, salt og smør i en skål, der kan gå i mikroovnen, med tætsluttende låg/mikrofilm over. Sæt skålen i mikroovnen ved 800 W i 5 minutter. Når de 5 minutter er gået røres en enkelt gang, og mælken tilsættes. Put låget/mikrofilmen på igen og sæt skålen i mikroovnen ved 800 W i 5 minutter eller mere, til mælken koger.
Når mælken koger tages låget/mikrofilmen af skålen, rør rundt, og stil igen skålen i mikroovnen nu ved 400 W i 22 minutter eller mere, til grøden har en passende konsistens. 
Serveres med smørklat og kanelsukker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar