Raita er et lækkert tilbehør til indisk mad, som giver et frisk og krydret pift. Spis den til selve rette eller dyp naan-brød eller pappadums-brød heri.
Ca. 4 personer
7-8 dl. drænet
yoghurt
1 spsk.
finthakket mynte
1 spsk. finthakket
koriander
½ spsk.
finthakket grøn chili – uden kerner
Lidt limesaft
½ agurk
Lidt stødt koriander
Salt og peber
Lidt stødt koriander
Salt og peber
Dræn yoghurten
ved at hælde den i et viskestykke, der er lagt i en si. Lad yoghurten smide
væske i et par timer.
Flæk agurken,
fjern kernerne og skær den i mindre tern, som herefter saltes, så de smider
væske.
Bland yoghurten
med agurk, urter, chili, limesaft, stødt koriander, salt og peber og lad den stå køligt i en
times tid, så smagen når at sætte sig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar