mandag den 23. december 2013

Indonesisk kylling

Indonesisk kylling er en ret som alle, jeg har serveret den for, er vilde med! Den er anderledes krydret, cremet og lækker - prøv den!



6 personer

4 kyllingebryster
1 peberfrugt
2 bananer
½ L madlavningsfløde, 18 %
4 tsk. sambal olek
1 dl. mango chutney
2 fed hvidløg
3 tsk. karry
1 tsk. salt

Skær peberfrugten i tern og bananerne i skiver, læg det hele i et ildfast fad. Skær kyllingebrysterne i tern og steg dem på en varm pande, til kødet netop er gennemstegt. Kom kødet op i fadet. 
Kom så olie på en varm pande, tilsæt karryen og brænd  den af. Hæld fløden ved og tilsæt derefter sambal olek, mango chutney, hvidløg og salt. Lad saucen koge op, og hæld den så op i fadet. Kom fadet i ovnen, og lad saucen bage ved 200°  i 30 min. 
Server retten med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar