fredag den 20. december 2013

Dahl


Dahl er det perfekte tilbehør til indisk mad, som både kan bruges til at dyppe naan-brød/pappadums-brød i eller helt for sig selv sammen med tyrkisk yoghurt og frisk koriander - prøv det! 


6 personer

200 g røde linser
1 løg i små tern
2 fed hvidløg
1 tsk. finthakket ingefær
1 dåse hk. tomat
1 spsk. madraskarry
1 tsk. spidskommen
2 knuste kardemommekapsler
Citronsaft
Salt

Steg løget i en sauterpande til det bliver blødt. Tilsæt så karry, spidskommen, ingefær, kardemommekapsler og hvidløg og lad det stege let. Tilsæt herefter dåsetomater samt linser og kom herefter 8 dl vand på. Lad dahlen simre ved svag varme indtil linserne er møre, hvilket er efter ca. 1/2 -1 time. Smag dahlen til med citron, salt og evt. mere krydderi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar